Szárszónak is egy a vége

hát előkerült az esztégé valahonnan a digitális mátrixból, örüljünk barátaim az Úrban mediterrán luxusban, hogy ez a független mehgmondó oldal ismét olvasható, ki tudja medig. És ki tudja, kit hogyan talál meg. Üdva leghűségesebb olvasóknak: Moulder, Bio és a többiek.

De ami miatt most konkrétan újra jelentkezik ez a felforgató/félretájékoztató oldal, az nem más, mint hogy volt szerencsém képes beszámolót megtekinteni a 10 év után újra összehívott Szárszói találkozóról (Heller Ágnes topban ízléses bio berakással), ahol is a magyar rezsim dontő digitális új baloldal összegyűlt, hogy királyt válasszanak. Érdemes megnézni, hogy kik alkotják a HD felbontású baloldalt, hogy az átlagéletkor 150 év és leendő miniszterelnökjelöltek Bmx- eket kapnak. A fidel helyében már nem is kapmányolnék, csak ezt a találkozót mutogatnám. Döbbenet.

110 éve született George Orwell, kicsit még maradhatott volna, elkelne a szaktudása.

Ilyet még a Monty Python sem tudott/tudna rendezni.
Hogy maradjunk  a megrázó élményeknél: azért majd amikor a Jámbó frontembere a piki teraszán nyomja a Get Luckyt (ennyi idő alatt csak be lehetett táplálni segítséggel is), akkor nem lennék a  Daft Punk és Simon Cornwell helyében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük