Füzesi hyrcsárda

Szentgotthárd Rábafüzes városrésze közleményt adott ki, melyben kijelentik, hogy a volt omv benzinkút alatt nem működtetnek titkos a CIA által pénzelt Kelet-Európai börtönkomplexumot, ahol a gyanúsnak vélt vagy antiszociálisan viselkedő gotthárdi mókusokat gyűjtenék be. Valamint leszögezik, hogy a helyi foci csapat nem vett részt semmilyen nagyon titkos túszmentő akcióban a 90- es évek derekán az Öböl-válság alatt a Közel-Keleten és nem utolsó sorban azt is cáfolják, hogy a füzesi asszonykórus beépült volna a Moszad segítségével a kolumbiai Sinaola drogkartellbe és a dél-szláv háború alatt titkos bombázásokat indítottak volna  a Gomba büfé alatt található NATO támaszpontról.

Azt a mostanában felröppent híresztelést is cáfolják, hogy tekintettel az erős füzesi lobbi tevékenységnek köszönhetően a következő pápa füzii lenne.
Állítólag új vizsgálatot indít a Miamiban meggyilkolt divatcézár, Gianni Versace ügyében a szieszájj májámi, ugyanis fülest kaptak, hogy a gyilkosság hátterében egy elszámolási vita állhat. Versace tervezte évekig a Rábafüzesi Önkéntes Tűzoltók egyenruháját. A bukósisak szemmel láthatólag űrtechnológia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük